Specialklinikken Rebild Aps

City Centret 29, 9530 Støvring, Danmark

Til alle Whiplash patienter!

Torsdag d. 2.11.17 skal vi skrive ind i historiebøgerne. Jeg havde et vigtigt møde med ledelsen af et universitets forskerteam, som gik fantastisk for os. Så nu, kære Whiplash venner, vi nærmer os vores mål. Vi vil få den bedst mulige chance for at blive hørt, og forstået, hvis intentionerne bliver til virkelighed. Jeg må vente med at skrive hvad, der kommer til at ske, men jeg kan sige, at det, som er på vej, er det bedste, jeg kunne have ønske mig for jer. Gennem forskning og klinik evidens for DMX i relation til jeres symptomer og forbedringer deraf, vil en helt ny æra begynde.

Målet forbliver at ALLE, der i de kommende år får nakkeskader ved Whiplash eller ved andet uheld og andre ulykker, skal kunne få en DMX undersøgelse udført STRAKS efter skade er sket, og at denne undersøgelse skal dækkes af den skattebetalte sygesikring og/eller af jeres andre forsikringer. Undersøgelsen skal blive standard procedure. Kernepunktet er, at: hvirvlers bevægelse - eller mangel på bevægelse – lyver ikke! Dynamisk skade skal undersøges dynamisk og skal behandles dynamisk.

Målet for mig er at starte det største nakke -undersøgelses projekt, der nogensinde er lavet noget sted og af nogen. Alle der lider med nakkeskader i dag, skal med i denne undersøgelse. Med lidt overmod, tør jeg godt sige, at hvis jeg når helt i mål, vil både diagnoser og behandlinger gennemgå forandring og nytænkning lige fra medicinske og behandler- tekniske aspekter til uddannelsen af behandlere. Aldrig mere skal en funktionsskade af nakken kunne konverteres til ”funktionel lidelse”. Funktionsskader skal behandles som det de er ved at gendanne tabt funktion. Dermed får man livet tilbage.

Jeg kunne ikke sove hele natten efter mødet, for jeg måtte tænke det hele igennem, hvad jeg oplevede igen og igen. Når de rette hjerner finder sammen, sker der fantastiske ting.

MEN:

Om nogensinde, har vi nu brug for hinanden. Vi skal have fat i ALLE de 80.000 – 100.000 mennesker, som har fået nakkeskader af større eller mindre grad, som lider under nakkeskadernes helvede, og som aldrig er blevet tilgodeset. Med jeres hjælp, kan vi komme i mål. Vi skal desværre gennem politik for at få lavet ændringerne.

Vi har chancen nu med regions- og kommunevalg lige for døren. I skal lægge pres på alle kandidater til regionsråd og kommuner her i november, og kræve, at de vil sørge for, at jeres sag bliver ført frem i lyset, og at der bliver afsat de fornødne midler til jeres undersøgelser og behandlinger nu og i fremtiden. Stil skarpe spørgsmål til dem og kræv jeres ret. Skriv læserbreve. Stil op i slutdebatterne med dem. Vil de ikke høre på jer, så drop dem. Giv dem ikke jeres stemme. Støt kun op om dem, som med hjertet vil sikre jeres ret til undersøgelse og behandling. Få dem til at forstå at vi vil holde dem ansvarlige for hvad de gør i deres nye stillinger og vi skal checke op på dem i fremtiden.

Regionerne har pengene til jeres undersøgelse og behandling. De skal ikke gå til psykologiske transformationer af jeres fysiske tilstand til fake hjerneskadede personer, som er stærkt voksende i omfang.   

Jeg står bag jer, og vil støtte op om vores ”tilbage til livet projekt” altid. Jeg er klar til at lave DMX centre i alle fem regioner, for mine penge, så vi skal insistere på at regionerne vil tage sig af jeres tarv, og sikre straks- undersøgelse af alle nu og i fremtiden. Jeres stemmer er vigtige for politikerne, for vi er mange. Derfor skal vi nu stå sammen og komme i gang for jeres skyld.

Erling Pedersen-Bach D.C. Specialklinikken Rebild