Specialklinikken Rebild Aps

City Centret 29, 9530 Støvring, Danmark

Malte på 7 mdr. fik en ny start på livet


En lille patienthistorie fra Specialklinikken Rebild

Malte på kun 7 mdr. fik en ny start på livet

Forældrene til Malte vidste snart ikke hvad de skulle stille op med deres lille dreng. Malte ville ikke sove, og han græd rigtig meget. De havde søgt hjælp mange steder, blandt andet har de sammen med Malte været indlagt på sygehuset, gået til fysioterapi, zoneterapi og andre kiropraktorer. Dog uden noget resultat. Lille Malte var utrøstelig og forældrene kunne se at der var noget galt, men ikke hvad. Han havde en kæmpe mave og lignede en lille Buddha baby. Hans afføring stank og han havde dårlig ånde, men forældrene fik at vide af forskelligt sundhedspersonale at det var normalt. NORMALT for en baby at have tyk boblende mave med masser af luft og ilde lugtende afføring, spurgte forældrene!!! Der var noget som ikke kunne passe, mente de.

Forældrene havde hørt om gode resultater af Kiropraktor og chokbølgespecialist J.E. Pedersen-Bach, og søgte derfor hjælp her. Det kunne ikke være nogen hemmelighed at Pedersen-Bach let kunne se at Maltes hud var meget tør, hans mave meget tyk og fyldt med luft, og at han så ud som en ”gammel træt” lille mand.  Selvom Malte var en tyk lille gut, var han UNDERERNÆRET, og det var en hård pille at sluge for forældrene som altid havde givet ham den bedste føde – i dette tilfælde brystmælk.

Fysisk kunne Malte kun dreje sit hoved fuldt ud til den ene side, men protesterede når hovedet blev drejet til modsatte side. En sådan fejlfunktion kan forårsage en neurologisk fejl. Pedersen-Bach kunne fastslå at Malte havde et problem med sin mave- tarmfunktion og var derfor ikke i stand til at omsætte og fordøje protein, som ”rådnede” op i maven og forårsagede masser af tarmluft og derfor havde Malte mavepine.

Fejlfunktionen med efterfølgende neurologisk konsekvens er, at Vagus nerven som styrer dannelsen af den rette mængde mavesyre der skal til for at begynde nedbrydelsen af mælkeproteinet, ikke kunne virke optimalt. En sådan fejlfunktion ses i faktisk alle tilfælde hvor babyer gennemgår den forfærdede kolik, som netop er produktet af den ufordøjede og fermenterende føde i mave og tarm.

Malte blev behandlet i sin lille skæve nakke, og efter blot 2 dage var han meget forandret. Hans mave var skrumpet ind, hans hud var blevet pænere og han kunne bevæge hovedet lige meget til begge sider. Malte var blevet en glad lille dreng, der nu gerne ville udforske verden. Han fik i alt 3 behandlinger, før han var helt rask. Pedersen-Bach kunne efterfølgende fortælle forældrene, at hvis ikke Malte var blevet behandlet, kunne den proteinmangel som han led af, forårsage nedsat udvikling af kroppens mest vitale dele, som er afhængig af protein for at kunne udvikle sig. Man kan også dårligt forestille sig, at også en hjerne kan udvikle sig uden de nødvendige proteiner. Derfor er en god start på en babys liv at kunne fordøje blandt andet protein, så den kan vokse sig stor og stærk.

Der var kommet gang i lille Malte som var blevet meget aktiv – endog så aktiv at han faldt ud af sin seng og slog sit hoved. Han blev hurtigt efterset på Specialklinikken og fik nakken korrigeret, for han fik et tilbagefald af sine problemer. Det kan ske for alle, at man slår sig nogle gange og forvrider sin nakke eller andre dele af ryggen. Det er der heldigvis råd for – man skal ikke gå med en skæv ryg og lide unødigt. Maltes Vagus nerve arbejder efter behandlingen igen for fuld kraft, for alle symptomer gik igen bort og en glad lille dreng dukkede frem igen.