Specialklinikken Rebild Aps

City Centret 29, 9530 Støvring, Danmark

Kiropraktik


KiropraktikKiropraktisk behandling

På Specialklinikken bruger vi kiropraktik som en behandlingsform der forebygger og behandler smertetilstande i vores muskler og skelet, altså bevægeapparatet. Kiropraktik afhjælper subluxationer (forskubning) og fikseringer af kroppens knogler, specielt i rygsøjlen, men også i kroppens øvrige led. Via kiropraktik genetableres kroppens bevægelighed og eventuelle nervepåvirkninger, smerter og andre autonome problemer fjernes. Kiropraktik hos Specialklinikken Rebild adskiller sig fra andre kiropraktorer, ved at behandlingen altid baseres på en strukturanalyse af leddenes funktion under bevægelse i modsætning til i statisk tilstand.

 

Specialklinikken vil tilbyde en opgradering af de gængse kiropraktiske og fysioterapeutiske behandlinger ved at introducere neuro-spinal behandling i forbindelse med smertetilstande i ryggens led og muskler, ved at påvirke nerverødderne som udspringer på begge sider af leddene ved brug af Chokbølgebehandlig.. Nerveimpulser fra hjernen til alle dele af kroppen skal altid formidles. Der skal stor viden og præcision til at udføre disse behandlinger, og kun specialuddannede vil kunne udføre dem.


Kiropraktisk behandling af ryggen foregår ved brug af flere forskellige behandlings udstyr som ses i de følgende billeder: